Változatos szabadidős és oktatási programok nyáron a Havannán

A Havanna lakótelepen élő felnőtteket elhelyezkedést segítő oktatási programokkal, a gyermekeket szabadidős foglalkozásokkal várják július 15. és augusztus 15. között a Mi Havannánk program szervezői.

Úgynevezett nyárfelező programokra kerül sor július 15. és augusztus 15. között a Havanna lakótelepen. Az idősebb érdeklődőket előzetes jelentkezés után felsőoktatási tanácsadással, angol és német nyelvórákkal, munkakeresést és önéletrajzírást segítő tréningekkel, önismereti foglalkozásokkal, diákmunkáról és vállalkozási alapismeretekről szóló előadásokkal, valamint számítógép-használatot segítő foglalkozásokkal várják, míg a gyerekek kézműves foglalkozásokon (agyagozás, kiskerámiák, kisplasztikák készítése), báb- és gyerekszínházi előadásokon, mesehallgatáson, játékos versenyeken, sportfoglalkozásokon, kertészkedésen, virágültetésen, valamint „Lakótelepünk címmel” építészeti, várostörténeti előadásokon és hozzájuk kapcsolódó vetélkedőkön vehetnek részt.

A programokra előzetes jelentkezés szükséges az alábbi e-mail címeken. A szervezők várják javaslataikat is, milyen programokon vennének szívesen részt.

Kalit Valéria: kalit.valeria@vagyon18.hu

Bayer Erika: erik@bp18.hu